До окупованої Каховки росіяни везуть «допомогу» з Рязанської області Росії: що це означає

2 месяца назад 0

До окупованої росіянами  Каховки  привезли «гуманітарну допомогу»: 100 кілограмів рису від російського підприємця з  Рязанської  області Росії. Для маломобільних каховців «небайдужі росіяни» передали також трості, милиці, підгузки для дорослих та інше.

Про це повідомляють окупаційні медіа.

Подібна «допомога» — вже звичне явище на території окупованої Херсонщини. Втім, вона демонструє факт кризи на території області, яку захопили росіяни. До 2022 року допомогу у вигляді 100 кілограмів рису важко було уявити, адже рис вирощували у Херсонській області — особливо у  Скадовському  районі. Причому сорти рису, які вирощували тут, мали високу :  майже 12 тонн з гектара . З настанням окупації рис на Херсонщини припинили вирощувати. Відтак, продовольча криза в окупації лише наростає.

Погана ситуація і з постачанням медикаментів в окупації в цілому та для маломобільних людей зокрема. Не вистачає навіть елементарних засобів гігієни для тих, хто не може подбати про себе сам. Брак персоналу також відчувається: чимало медичних працівників виїхали — на співпрацю пішли одиниці, а з Росії та окупованого Криму їхати не хочуть через постійні обстріли.

Відтак, росіяни розповідають про благополучне життя в окупації і самі ж демонструють, що це зовсім не так.