Гауляйтер Сальдо зробив заяву про туризм на окупованій Херсонщині

3 месяца назад 0

Гауляйтер  Сальдо мріє про відродження туризму на окупованій  Херсонщині.

Про це редакції  стало відомо з окупаційних джерел інформації.

Володимир Сальдо, колаборант і самопроголошений «губернатор» окупованої частини Херсонської області, заявив про свої плани щодо відновлення туристичної галузі в регіоні. За його словами, Херсонщина знову буде приймати мільйони туристів щороку, як це було до повномасштабного вторгнення Росії.

«Я впевнений, що життя тут знову розквітне, і Херсонська область повернеться до тих показників, які були до початку еСВеО. Тоді, нагадаю, Херсонщину щорічно відвідували мільйони туристів» , – зазначив Сальдо в одному зі своїх виступів на пропагандистському телеканалі.
Сальдо мріє про повернення до довоєнних показників туризму, коли Херсонщина була популярним місцем відпочинку для українців і іноземців. Проте, наразі реальність на окупованих територіях зовсім інша: воєнні дії, нестабільність, порушення прав людини та переслідування місцевого населення роблять туризм неможливим.

Посіпака окупантів ні як не може зрозуміти, що туризм на Херсонщині до вторгнення Росії робила не влада, а люди. Люди, які любили свою українську Херсонщину. Всі вони, нажаль, покинули свій дім і не повернуться, допоки над всією Херсонщиною не замайорять українські прапори.

Ностальгічні заяви Сальдо виглядають як черговий пропагандистський хід, спрямований на створення ілюзії нормальності та стабільності на окупованих територіях. Насправді, відновлення туристичної галузі неможливе без повернення контролю України над своїми законними територіями та відновлення миру і безпеки для громадян.

Пропаганда окупаційної влади намагається представити ситуацію так, ніби повернення до колишніх показників туризму можливе під їхнім контролем. Однак, доки триває війна, мрії Сальдо залишаються лише фантазіями, далекими від реальної ситуації на Херсонщині.