Генічани скаржаться на водне господарство і «сухий закон»

3 месяца назад 0

Один з окупаційних телеграм-каналів Генічеська дав можливість громадянам висловитись щодо проблем, які їх турбують. Більшість тих, хто з різних причин поки залишається в окупованому місті, поскаржились на «сухий закон», який ввів Сальдо, і окупаційне водне господарство, яке «дере три шкури».

«Цікаво, на водному коли-небудь наведуть лад? — написала генічанка Ірина Володимирівна. —  Рахунки лише зараз приносять, суми космічні, якісь борги пишуть, пояснити до ладу не можуть, а хамства і зарозумілості вище даху». «Водне господарство — це щось з чимось. Нічого не доб’єшся, а звідти приходиш — тиск зашкалює», — підтримала дописувачка Катерина.

«Неправильні показники лічильників, і чомусь у більшу сторону,  — додала жителька міста Тетяна. — Стягування плати за полив, хоч і поливати нічого (ділянка малесенька), а більше 600 рублів за місяць нарахували. Плюс відверте хамство і погрози судом за відмову платити за неіснуючий полив».

«А як вам подобається по 7,5 куб. м з людини, якщо немає лічильника??? — спитав інших генічанин Олексій. — А плата за водовідведення, якщо у більшості — вигрібні ями???»

«А ще цікаво, де наші гроші, які ми платили, а рахунків у водного не було?» — поцікавилась містянка Ірина.

«Різниця між Генічеськом і Мелітополем, — підняла іншу проблему генічанка Ірина. — Чому у них немає «сухого закону», заради цікавості».
«У нас «сухий закон», але всі знають, де продають,
— додала дописувачка Олена. —  Л ише місто не отримує податки від цього, а отримують певні особи». Назвати «певних осіб» жінка побоялась або просто не захотіла, бо їх і так всі знають. Мова, скоріш за все, йде про фейкового губернатора і його оточення.

Борис ВИНОГРАДОВ,