Голова Херсонської облради відзначив кращих боксерів

2 года назад 0

Сьогодні, 22 грудня голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко був присутній на щорічному звіті Херсонської Обласної Федерації Боксу (ХОФБУ).
У ході заходу Олександр Самойленко відзначив Подякою Херсонської обласної ради:
— за досягнення високих спортивних результатів, популяризацію боксу, вагомий внесок у його розвиток, підвищення авторитету Херсонщини серед спортивної спільноти України та світу Херсонській Обласній Федерації Боксу Олександра Трутнєва — президента ХОФБУ ;

— за вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію боксу, самовідданість та волю до перемоги, досягнення високих спортивних результатів Маріанну Басанець — бронзову призерку чемпіонату України з боксу серед жінок у м. Запоріжжя.

Хочу зазначити — наші боксери гідно представляють Херсонщину у збірних усіх вікових категорій. У 2021 році боксери Херсонщини показали гідні результати:
— 4 золоті, 2 срібні, 13 бронзовихмедалей на чемпіонатах України; — 4 золотіта 4 срібні, 10 бронзових медалей регіонального чемпіонату України; — 7 золотих, 3 срібних та 3 бронзових медалей міжнародних турнірів;
Всього — 71 золота, 42 срібних та 55 бронзових медалей на всіх змаганнях за рік (без урахування результатів за грудень місяць)
— Приємно відмітити і те, що бокс у Херсонській області активно розвивається, а останні успіхи нашої команди на міжнародній арені є яскравим свідченням моїх слів.