Громада міста Чоп передала правоохоронцям Херсонщини засоби радіоелектронної боротьби

2 месяца назад 0

З самого початку деокупації у листопаді 2022 року Білозерська громада отримує допомогу з різних куточків нашої країни. Однією з таких громад  є Чопська міська територіальна громада на Закарпатті, яка вперше відгукнулася на наше прохання про допомогу у боротьбі із наслідками підтоплення через підрив російськими окупаційними військами Каховської ГЕС в минулому році. Тоді наші друзі з Чопу надали Білозерській громаді фінансову допомогу, за рахунок якої було закуплено побутову техніку для постраждалих від підтоплення. – повідомили в Білозерській військовій селищній адміністрації.

З того моменту і почалися партнерські стосунки  громад.

“В їх продовженні днями нашу громаду відвідав міський голова міста Чоп пан Валерій Самардак. Голова міста Чоп ознайомився із роботою військової адміністрації і селищної ради.

Зацікавленість пана Валерія викликала робота правоохоронних органів в умовах активних бойових дій.Д ля посилення ефективності дій нашої поліції пан Самардак передав білозерським поліцейським від громади міста Чоп засоби радіоелектронної боротьби, які вкрай необхідні нашим правоохоронцям”, Гро- зазначили в повідомленні.Для закріплення ефективного міжмуніципального співробітництва міський голова м. Чоп Вадлерій Самардак і начальник Білозерської селищної військової адміністрації Ігор Острівний підписали меморандум про співробітництво.