Гвардійський капелан Юрій Курило провів виставку державних прапорів

4 года назад 0

23 серпня — день, коли ми хочемо якомога більше приділити увагу одному з основних символів України — Державному Прапору України. 

З цієї нагоди у клубі військової частини 3056 було організовано виставку жовто-синіх стягів. Але це не просто звичні всім прапори. Вони мають свою історію та частинку кожного бойового підрозділу української армії, адже приїхали до нас із зони проведення ООС.

Протягом тижня, кожен охочий гвардієць зможе відвідати цю імпровізовану виставку та роздивитися записи й малюнки, які робили їх побратими з різних підрозділів. 

Більше про виставку нам розповів капелан військової частини, протоієрей Юрій Курило. Він знає про ці прапори багато, адже сам привіз їх з зони бойових дій.

"Тут представлено 50 прапорів, які я отримав, як подарунок від підрозділів різного роду військ. Моя громадська організація по плетінню маскувальних сіток допомагає бійцям з маскуванням, а вони в свою чергу, дякують нам таким чином,  — розповів отець Юрій, — Також, минулого року, ці і ще 30 прапорів, які нам подарували, брали участь у встановленні рекорду України з виготовлення найбільшого Державного Прапора". 

Зі святом вас, дорогі українці! З Днем Державного Прапора України!