Херсонці не хочуть шити форму для українських копів

7 лет назад 0

З-поміж низки претендентів тендер МВС виграло підприємство, потужності якого розташовані в Херсоні та Генічеську. Замовника підкупили практичний дизайн та якість службового одягу, який розробили на фабриці.
Кожен такий комплект обійдеться державі у 490 гривень. Шиють форму поліцейським зі спеціально розробленої тканини (85% — бавовна, 15% — синтетика). На фабриці запевняють — влітку в цьому мундирі не спекотно.
Є тонкощі, повідомляє "ВТВ плюс ти", і в самому шитті. Тут головне не квапитися, щоб строчка була рівною.
Фабрика у Генічеську тільки почала працювати. Підприємство дало прикордонному Генічеську 200 робочих місць.
Персонал підібрали з кваліфікованих кадрів. Через відсутність виробництва люди з освітою і досвідом довгий час були без роботи.
Щомісяця тут планують шити до 2-х тисяч комплектів форми для Нацполіції.
Крім Херсонщини одяг для українських копів виготовляють тільки в Чернігові. Тож, замовлення будуть.

Проте, незважаючи на швидке відкриття філії швейної фабрики «ВІД» у Генічеську, жителі району неохоче йдуть працевлаштуватися на підприємство. У Генічеську робітників не можуть набрати навіть для першого запуску фабрики. В даний час опрацьовується варіант працевлаштування жителів сільських рад Генічеського району.
Така ситуація змусила голову Генічеської райдержадміністрації Олександра Воробйова через місцевий сайт «Новий Візит» звернутися до генічан із патріотичним закликом, поважати пам'ять предків:
"Уважаемые геничане. В очередной раз взываю к ответственности тех, кому не чуждо работать на благо своей семьи или своего развития! Напоминаю, филиал швейной фабрики «ВиД» предоставляет рабочие места желающим нести гордое имя «геничанин», заработанное кропотливым трудом предков ".Нагадаємо, ТОВ «Швейна фабрика «ВіД» розпочало свою діяльність у червні 2013 року, розмістивши потужності по виробництву і постачанню спецодягу і форми на базі збанкрутілого підприємства ЗАТ «Красень».