Херсонців закливають зробити подарунок бібліотеці

2 года назад 0

Сьогодні, 14 лютого – Міжнародний день дарування книг. У такий день люди доброхітно дарують книги і надихають на це інших. Ось вже 10 років свято об’єднує всіх, хто не тільки сам любить книги, а й дарує можливість читання іншим людям.
Бібліотеки впродовж багатьох століть для своїх читачів збирають книги – пам’ятки людської думки. Тому саме з 14 лютого херсонська Гончарівка розпочинає акцію «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ НОВУ КНИГУ!».
Зауважимо, що 2022-й рік для закладу – знаковий, адже Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олеся Гончара цьогоріч відзначає своє 150-річчя.
“До святкування ювілею пропонуємо зробити свій власний дарунок користувачам нашої книгозбірні. Дарувати книгу і розуміти, що комусь вона буде цікава і корисна, – це здорово.
Книга може бути і кращим другом, і наставником, а іноді навіть здатна змінити життя. Отже, вчасно прочитана книга – величезний успіх. Тож, приєднуйтесь до акції – подаруйте справжнє задоволення багатьом читачам на довгі роки. А Гончарівка гарантує, що кожна книга знайде свого поціновувача!”
Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олеся Гончара