Херсонець на радощах розтрощив 3 автомобілі

5 лет назад 0

Виклик про ДТП за участі трьох транспортних засобів на вулиці Нафтовиків отримали патрульні вчора близько 17-ї години. На місці інспектори побачили автомобілі Mitsubishi Lancer, Volkswagen Caddy та Toyota Camry. Усі мали характерні механічні пошкодження. На щастя, медичної допомоги ніхто не потребував. 

Поліцейські встановили, що водій Mitsubishi під час руху не був уважним, не витримав безпечну дистанцію та скоїв зіткнення з Volkswagen, який унаслідок удару зіткнувся з Toyota, що рухався попереду. У винуватця пригоди патрульні під час спілкування помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Той визнав, що вживав спиртне. 

З його слів, випив кілька келихів пива, адже дружина повідомила, що вагітна. У момент ДТП у його салоні перебували ще двоє пасажирів. Чоловік погодився пройти огляд за допомогою алкотесту «Драгер» на місці. Прилад показав результат 2,21 проміле. На 33-річного херсонця інспектори склали адмінматеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.