Херсонщина на 52% готова до опалювального сезону

5 лет назад 0

Про це доповів заступник голови облдержадміністрації Сергій Тригуб під час селекторної наради щодо обговорення шляхів вирішення актуальних питань розвитку області, яку провів очільник області Юрій Гусєв.

За словами Сергія Тригуба в області триває активна підготовка до опалювального сезону 2019/2020, у зв’язку з чим стан розрахунків у житлово-комунальному господарстві області і заборгованості населення за послуги галузі набувають особливої актуальності та не дає можливості на належному рівні готуватися до наступного опалювального сезону.

У свою чергу, Юрій Гусєв наголосив, що вже сьогодні повинна бути створена відповідна комісія та до кінця тижня затвердити плани по кожному району щодо підготовлення об’єктів до нового опалювального сезону.

«Я ще раз хочу наголосити, що невчасний запуск опалювального сезон в області, особисто я буду розцінювати як диверсію. Всі відповідальні особи за невиконання поставлених завдань понесуть відповідні покарання і це буде не лише звільнення. Сьогодні ми маємо ефективно злагоджено працювати для того, щоб в жовтні вчасно надати людям тепло», — наголосив очільник області звертаючись до присутніх.

Юрій Гусєв також підкреслив, що на наступному тижні знову відбудеться виїздна нарада на АТ «Херсонська ТЕЦ», де обговорюватимуться підсумки виконаної роботи та результати доручень.

Департамент з питань внутрішньої та інформаційної політики ХОДА