Херсонщину незаконно відвідали відразу декілька високопоставлених окупантів

1 месяц назад 0

Про свої візити високопоставлені непрохані гості з Росії воліють повідомляти, повернувшись додому. Знають, що в окупованому регіоні їх ненавидять настільки, що лише дізнавшись про приїзд, можуть ніколи не випустити назад -живими.

На гостину до окупантів з Рязані, які воюють на Херсонському напрямку, приїздив голова адміністрації міста Віталій Артьомов. Разом з депутатами міської думи від привіз розвідувальні безпілотники, тепловізори, засоби знаходження і подавления їру-дронів, медичні спецзасоби та обладнання для зв’язку.Мабуть, мешканці Рязані поголовно добре живуть, раз кошти міського бюджету витрачають на загарбників, що знаходяться далеко від дому та ще і на чужій для них землі?

Також окуповану Херсонщину незаконно відвідали перший заступник адміністрації президента Росії Сергей Кірієнко та міністр охорони здоров’я країни-окупанта Міхаіл Мурашко. Пропагандисти окупаційних «Новостей Херсонщины» переконують, що непрохані гості разом з «губернатором» Володимиром Сальдо відвідали Олешківську райлікарню, куди доставили хірургічні набори, комплекти протиосколочного захисту і… окупаційні нагороди для лікарів.А в окупаційній Скадовській школі № 1 побував перший заступник міністра освіти РФ Алєксандр Бугаєв. Наразі у закладі триває ремонт, але росіянин запевнив, що до 1 вересня він закінчиться.Про школи в інших окупованих населених пунктах, які «ремонтують» вже не перший рік, окупанти говорили те саме.

Борис ВИНОГРАДОВ,