Херсонська громада об’єднана і тому незламна

2 года назад 0

Херсонська об’єднана територіальна громада опинилася в окупації. Обстріляні будинки, поранені й загиблі, вимушені переселятися у більш безпечні населені пункти люди.
Багато хто втратив роботу, з віддаленими селами немає транспортного зв’язку, дорогезні ціни на продукти харчування й неможливість купити необхідне вганяє людей у відчай. Як завжди рятують згуртованість, людяність й здатність швидко реагувати на обставини.

Квартальні, старости, районні у місті ради – всі шукають можливості допомогти тим, хто потребує допомоги. Староста Комишанського старостинського округу Катерина Рогова каже: ми переможемо, тому що єднаємось; ми об’єднані, тому незламні!
Допомогти комишанцям у скрутні часи взялися односельці, які зараз живуть в інших країнах світу: Польщі, Чехії, США і просто в інших містах України. Завдяки їхній допомозі майже 40 діб тримаються багато мешканців округу:
“Дякую кожному, хто допомагає нашій громаді у такі скрутні часи: хто надає гроші, хто фасує та розносить нужденним, хто допомагає транспортом доставити у наш округ провізію. Мирослава Солнцева, Анастасія Майстренко, Андрій Сидоренко, Віктор Сухокобилін та інші, кого з певних причин не можу відмітити – дякую вам!” , – каже староста Комишанського старостинського округу Херсонської ТГ Катерина Рогова.