Херсонські IT-day стали запорукою виникнення у місті IT-school

6 лет назад 0

Членам Бізнес-асоціації «МИ-ХЕРСОНЦІ»представлено ще один досить важливий проект, який був створений для розповсюдження і розвитку досить важливої сфери IT.

Уже днями в січні розпочнеться ISchool – дитяча школа програмування, яка має два напрямки:

·                         IKids – для дітей від 7 до 11 років;

·                         ITeens – для дітей від 12 до 17 років, які мають по 3 рівні складності.

Набір вже почався і є можливість отримати знижку, або виграти безкоштовне навчання. Подробиці тут:https://www.facebook.com/ISCHOOLkidsKherson/posts/307509403095725

Це перші курси такого формату у Херсоні. Місія ISchool – надати дітям якісну IT освіту для успішного майбутнього, таким чином покращити життя людей та розвиток суспільства, допомогти кожній дитині розкрити свій потенціал в IT сфері.

Ідея створення таких шкіл виникла не одразу. Їй передувала довга робота — тт варто згадати і IT Day,і Main Academy.

IT Day  – це захід нового формату, який 7 жовтня у Херсоны зібрав професіоналів свого діла, як місцевих так і міжнародних викладачів, а також новачків, для яких є новою сфера IT. Адже у Херсоні є безліч талановитих IТ-спеціалістів, які покидають місто для пошуку кращих можливостей: розвиток, перспективи, дохід. Компанії, інвестори, освітні центри прямують за IT-професіоналами, і місто втрачає великі можливості.

Main Academy  – перша і найбільша в Україні комплексна система підготовки сертифікованих фахівців для IT-компаній, що выдкрилася у Херсны 3 жовтня 2017 року. Main Academy є авторизованим партнером Microsoft зі статусом IT Academy, що дозволяє випускникам Академії, крім глибокої технічної підготовки, отримати уявлення про застосування технології Microsoft.NET в реальному світі розробки. Програма побудована за аналогією сертифікованих центрів Microsoft і Cisco.

Бажаєте отримати нові знання від експертів ITсфери?
Приєднуйтесь до команди активних та ініціативних херсонців! — закликають організатори школи інформаційних тенологій.

інф. business100.ks.ua

на фото — натхненниця IT-програм Катерина Шелдагаєва,
директор рекрутингової агенції  K-agency