Херсонські лікарі вдячні Олені Урсуленко за підтримку

4 года назад 0

Усі ми стали свідками як різні підприємства та установи, фонди, приватні підприємці під час карантину вносять посильний вклад для пом’якшення напруги, допомагають закупівлями медичних засобів та препаратів.
Серед благодійників є і приватні особи. Працівники лікарні Карабелеша щирі вдячні кожному з них і завжди розповідають як будуть використовуватися надані медичні засоби чи використані кошти.
Нещодавно надійшла адресна матеріальна допомога в сумі близько 60 тисяч гривень від Урсуленко Олени Борисівни, секретаря Херсонської міськради. За ці кошти були придбані захисні маски та тест-системи для визначення антитіл до коронавірусу.
Дирекція Херсонського обласного благодійного фонду сприяння розвитку медицини та охорони здоров’я «Медицина», а також адміністрація КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім..Є.Є.Карабелеша» дякують Урсуленко Олені Борисівні за небайдужість та особисту участь в забезпеченні лікувального процесу, особливо у період пандемії коронавірусної інфекції. Є сподівання, що її добрий, сердечний і благородний вчинок може стати прикладом для інших людей. Дякуємо і будьте здорові!