Херсонських школярів на канікулах запрошують до музею

2 года назад 0

Херсонський обласний краєзнавчий музей запрошує маленьких любителів історії, природи та казок на канікули!
— 3 січня відправимося на пошук пінгвінів, дізнаємось багато цікавого про них і навіть виготовимо одного на згадку.
— 4 січня зустрінемося в Літмузеї, де поговоримо про давні традиції Різдва в нашій країні, помандруємо музейними залами, виготовимо талісман-прикрасу на ялинку та поласуємо кексом.
— 5 січня вже традиційно будемо зустрічати Різдво у дідуся Петсона та його кота Фіндуса, розпишемо свій імбирний пряник, поговоримо про шведські різдвяні традиції, зваримо глегг і будемо дегустувати перцеве печиво.
— 6 січня відправимось до Країни сонця, що сходить, познайомимось з відважними воїнами, побачимо їхню зброю, спробуємо справжній самурайський чай і зробимо фото на згадку.
— 8 січня на вас чекає зустріч з тваринами, яких ніхто не бачив, проте звідки ж ми знаємо , як вони виглядали, чим харчувались, як жили – розповідь співробітниці музею. І наприкінці кожен змайструє собі динозавра .
— 9 січня прогуляємося експозицією музею в пошуках пташок, які не відлітають до теплих країн, а залишаються поруч з нами в місті. Про те, де живуть, чим харчуються, якої допомоги чекають від нас будемо говорити з екскурсоводом.
Обов’язковий запис за телефоном: 095 295 93 51