Херсонських школярів запрошують до участі у Всеукраїнському конкурсі

2 года назад 0

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді проводить щорічний заочний Всеукраїнський конкурс «День зустрічі птахів».
До участі у конкурсі запрошуються учні 1-11 класів закладів загальної середньої та вихованці закладів позашкільної освіти України. Роботи можуть бути як індивідуальні, так і командні. Конкурс проводиться заочно у два етапи: І етап обласний – до 3 квітня поточного року; ІІ етап – фінальний (Всеукраїнський).
Роботи учасників конкурсу приймаються Оргкомітетом, не рецензуються та не повертаються. Умови конкурсу можна переглянути на сайті НЕНЦ: https://nenc.gov.ua/
Метою конкурсу є: актуалізація уваги учнівської молоді до сучасних проблем приваблювання і охорони, поширення і збільшення чисельності та видового різноманіття перелітних птахів.
Конкурсні роботи потрібно надати до 03 квітня 2022 року до обласного Оргкомітету : 73011, м. Херсон, вул. Чайковського, 236, тел.: (0552) 42 80 86, або надіслати на ел. пошту: hocentum@ukr.net
Інформація про підсумки Всеукраїнського конкурсу «День зустрічі птахів» буде розміщена на сайті НЕНЦ (www.nenc.gov.ua) у вигляді наказу.
За інформацією Херсонської міськради