Херсонський Urban-CAD оцінили німці та поляки

6 лет назад 0

Проект Бізнес-асоціації «МИ-ХЕРСОНЦІ»   «Урбан-сад» став «Кращим соціальним підприємництвом 2017 року!»

«Урбан-сад», який став найпопулярнішим міським місцем літнього відпочинку для молоді та старшого покоління, був визнаний німцями і поляками і отримав нагороду «Краще соціальне підприємство 2017 року»! 

 

Про це розповіли новим членам асоціації на традиційному бізнес-сніданку, і нагадали: 

«Урбан-сад» був створений десятьма соціально-відповідальними і активними херсонськими підприємцями, які вдихнули життя в 1 тис квадратних метрів території вентиляційного цеху Херсонського машинобудівного заводу і створили перший в місті креативний простір для відпочинку і розваг. Багато жителів та туристи змогли насолодитися живим виступом музикантів і взяти участь в тематичних вечірках.

 

За словами Голови правління БА «МИ-ХЕРСОНЦІ» Віталія Бєлоброва, жителі міста можуть очікувати в наступному сезоні крутіший і масштабніший Урбан-сад. А зараз йде активна робота над створенням Арт-платформи «Турбіна» — 3 тис. кв. м в будівлі непрацюючого вентиляційного цеху, де будуть проходити різноманітні фестивалі. Також розмістять офіси для коворкінгу й майстерні для втілення творчих ідей. Вже йде набір креативних і активних хлопців в команду проекту, які бажають брати участь своїми силами в розвитку Арт-платформи та Урбан-саду.

за інф. БА"МИ-ХЕРСОНЦІ".

business100.ks.ua