Хто потрапив у список кандидатів в одномандатних округах Херсонської області від партії «Слуга народу»

5 лет назад 0

Сьогодні команда Президента України Володимира Зеленського "Слуга народу" оприлюднила список кандидатів в одномандатних округах Херсонської області. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила херсонська активістка Таміла Сулейманова, з посиланням на офіційну сторінку у Фейсбук політичної партії "Слуга народу": 

Округ № 182 – Павліш Павло Васильович
Закінчив Херсонський державний аграрний університет за спеціальністю «Менеджмент організацій», а також Одеську національну юридичну академію за спеціальністю «Правознавство». Старший викладач в Херсонському державному аграрному університеті. Директор юридичної фірми.

Округ № 183 – Вагнєр Вікторія Олександрівна
Закінчила Херсонське базове медичне училище за фахом фельдшер-акушер, також Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна за спеціальністю «Лікувальна справа» та інтернатуру за спеціальністю «Акушерство та гінекологія» на базі Комунального закладу «Міська клінічна лікарня ім. О.С. Лучанського». Здобуває освіту в Херсонському національному технічному університеті на факультеті «Публічне управління та адміністрування». Головний лікар у комунальному закладі «Обласна лікарня відновного лікування» Херсонської обласної ради.

Округ № 184 – Репілевський Данило Едуардович
Закінчив Херсонський державний аграрний університет і отримав ступінь магістра зі спеціальності «Облік і аудит»,  факультет «Інститут післядипломної освіти та дорадництва ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», кваліфікація – вчений агроном. Отримав кваліфікацію економіста-міжнародника у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Директор аграрного підприємства.

Округ № 185 – Іванов Володимир Ілліч
Здобув вищу освіту у Херсонському державному аграрному університеті за спеціальністю – «Інженер-будівельник». Директор з виробництва на аграрному підприємстві.

Округ № 186 – Ковальов Олексій Іванович
Закінчив Національний університет «Одеська юридична академія» за спеціальністю «Правознавство». Засновник та директор аграрного підприємства.

Як бачимо, наші попередні прогнози, про які ми повідомляли у інтерв'ю з представником ЗЕ команди у Херсонській області та АР Крим Юрієм Соболевським,  щодо двох кандидатів, виправдалися. 

Читайте також: Юрий Соболевский о выборах, народных депутатах и кадровых назначениях