Як окупанти в Генічеську перетворюють місцевих жителів на «мігрантів»

1 месяц назад 0

Окупанти в  Генічеську перетворюють місцевих жителів на «мігрантів» через низку примусових заходів.
Про це редакції  стало відомо з окупаційних джерел інформації.

Російські окупанти продовжують реалізовувати свою агресивну стратегію на окупованих територіях  Херсонщини , роблячи з українців «мігрантів» на власній землі. Згідно з новими вказівками Кремля ті, хто відмовляється від російського паспорта, потрапляють під ризик бути визнаними іноземцями.

На окупованих територіях Херсонщини, таких як Генічеськ, реалізація цього плану набирає обертів. Російська адміністрація значно посилила кампанію примусового оформлення російських паспортів, водночас ставлячи під загрозу права громадян, які не виконують ці вимоги. Люди, які не мають російських документів, тепер вважаються мігрантами, навіть попри те, що вони поколіннями жили на українській землі.

Але Кремль не зупиняється на досягнутому. Нещодавно путін підписав новий федеральний закон, який встановлює жорсткий правовий режим для осіб, які не мають «законних» підстав для перебування в Росії та її нових регіонах. Це означає, що громадяни без російських паспортів можуть бути піддані обмеженням прав і свобод, а також зазнати контролю та примусових заходів.

Окрім цього, введено новий закон, який дозволяє анулювати російське громадянство для осіб, які відмовляються ставати на військовий облік. Цей крок частково спрямований на поповнення лав російської армії за рахунок населення окупованих територій України. У такий спосіб Кремль намагається вирішити проблеми з мобілізацією та збільшити кількість призовників для своєї армії.

Таким чином, російські окупанти не тільки порушують права українців, але й намагаються перетворити їх на «мігрантів» на власній землі. Ця практика є частиною ширшої кампанії з підпорядкування і контролю, яка має на меті знищення української ідентичності та культивацію проросійських настроїв серед місцевого населення.