Ігор Колихаєв: Водні види спорту в Херсоні мають бути у пріоритеті

4 года назад 0

Дорослі та малі плавці Херсона змагалися за звання найкращих на першому водяному фестивалі «OPEN WATER SWIM FEST». Участь у змаганнях взяли 60 херсонців різного віку, з різним рівнем підготовки.
Команда Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» виступила одним з організаторів заходу. Їх ідея – об’єднати любителів плавання, професіоналів і любителів водних видів спорту навколо популяризації здорового способу життя та користі плавання.
Приєднався до запливу на Дніпрі і Ігор Колихаєв, він подолав дистанцію у 500 метрів разом з Юрієм Рожковим, з яким разом в дитинстві займалися плаванням, а в дорослому житті разом йдуть міняти Херсон.
Підтримати Ігоря Колихаєва приїхав син та члени команди «Нам тут жити». Командний дух, згуртованість, воля до перемоги – це риси характеру, які виховує спорт, впевнений Ігор Колихаєв.
До речі, з плаванням його життя пов’язане нерозривно. Він кандидат у майстри з цього виду спорту і майже кожен його літній ранок починається на Дніпрі.
Ігор Колихаєв переконаний, для нашого міста, яке знаходиться на воді, плавання має бути у пріоритеті. І в Херсоні потрібно його розвивати та популяризувати, – йдеться у дописі на його офіційній сторінці.
Нагороджуючи переможців запливу, Ігор Колихаєв зазначив, що кожен з них продемонстрував справжню майстерність і проявив бійцівські якості, волю до перемоги.Велика кількість учасників «OPEN WATER SWIM FEST» довела, що плавання в Херсоні має багато прихильників. Це означає, що в цього виду спорту є велике майбутнє, адже НАМ ТУТ ЖИТИ .