Жителька Херсона розмальовує місто в яскраві фарби

3 года назад 0

У Херсоні її малюнки можна побачити майже у кожному районі міста. Майстриня Богдана Баришева прикрашає муралами під’їзди, ворота, стіни й багато інших об’єктів. Дівчина каже, що почала малювати, щоб додати естетичної привабливості нашому місту, адже дивитися на пейзажі природи чи здіймаючийся у небо вертоліт, набагато приємніше, аніж на обшарпані стіни. До того ж, приміром, прикрашені від її пензля під’їзди, стимулюють мешканців багатоповерхівок більш завзято займатися благоустроєм навколо свого будинку.
Освіту дівчина має зовсім нетворчу – бухгалтера, але попрацювавши деякий час у сфері продажу, зрозуміла, що душа до цієї професії зовсім не лежить. 
Створювати картини та мурали на стінах вона почала у 2017 році. 
«4 роки тому, після смерті близької людини я почала писати. Це стало моїм хобі, яке вже переросло в професію», – розповідає Богдана Баришева.
Творчість дівчини оцінили й закордоном. Розписувати стіни їй запропонували в Німеччині й Австрії. Вона, звісно ж, погодилася на пропозицію та деякий час перебувала закордоном, займаючись розписом. 

Як у кожного художника у Богдани є свій почерк, тому в кожній роботі можна побачити її унікальний стиль написання та підбір кольорів. 

«Всі мої роботи яскраві, адже у Херсоні і так багато сірого. Хочеться хоч якось додати кольорів», – додає художниця. 
Також вона має свою унікальну технологію нанесення матеріалів на поверхню. 

«У мене є ціла технологія підготовки стіни до нанесення та після нанесення. Я завжди використовую тільки якісні матеріали. Саме завдяки цьому мої малюнки не вицвітають, не лущаться та не потребують реставрації протягом 4 років так точно», – розповіла майстриня. 
Живе спілкування – ось від чого дівчина отримує найбільше  задоволення у своїй роботі. Саме приємні емоції, які люди отримують дивлячись на її малюнки, стимулюють дівчину створювати нові шедеври. 

Пропонуємо і вам насолодитися творчістю талановитої херсонки:







Перший регіональний