Каховчанка Юлія Стародубцева здобула найбільшу перемогу в кар’єрі і зіграє у чвертьфіналі турніру WTA

7 дней назад 0

Юлія Стародубцева виграла свій четвертий матч на турнірі WTA 250 у  Монастірі ( Туніс ), обігравши третю сіяну — француженку  Діан Паррі — з рахунком 6:4, 6:4.

  • На перший сет Стародубцева витратила приблизно годину часу. Юлії відалось відіграти цілих шість брейкпойнтів, а відсоток успішної першої подачі становив доволі високі 74%.
  • В другому сеті Діан Паррі вела 1:0, після чого Стародубцева зробила серію з трьох поспіль виграних геймів. Можливо саме ця перевага стала вирішальною, а до цього додалось те, що Юлія до останнього гейму не дала суперниці реалізувати жодного брейкпойнту. 
  • Вирішальний гейм став найдовшим у матчі. Суперниця українки мала шість брейпойнтів, але реалізувати не змогла жодного. Чотири матчболи було у Юлії — останній вона успішно реалізувала. 

Для Юлії, яка потрапила до основи через кваліфікацію, це найбільш рейтингова перемога в кар'єрі. Стародубцева вперше зіграє у чвертьфіналі змагань подібного рівня.

Вже 13 вересня Юлія зустрінеться з «кваліфаєркою» з  Великої Британії Сонею Картел , яку вона обіграла три тижні тому у фінальному раунді кваліфікації  US Open .