Карта розміщення в Херсоні приладів фіксації порушень правил дорожнього руху

2 года назад 0

На дорогах України з 3 листопада запрацюють 18 комплексів автоматичної фото- та відеофіксації порушень правил дорожнього руху. Вони контролюватимуть дотримання вимог правил дорожнього руху в автоматичному режимі.
Про це повідомляє заступник начальника Департаменту патрульної поліції НПУ Олексій Білошицький.
В Херсоні встановлено 4 прилади контролю "КАСКАД" за адресами:
З картою розміщення комплексів ви можете ознайомитись на сайті МВС.
Всі камери системи фіксують і розпізнають номери ТЗ, які пройшли через зону контролю, та завдяки інтеграції можуть служити додатковим джерелом даних для діючої системи автоматичного розшуку транспортних засобів ВІДЕОКОНТРОЛЬ-Рубіж.
На центральному рівні інтегрована система побудови звітів по накопиченим даними і підсистема перевірки (підпису) і друку протоколів про порушення.
Передбачена можливість виведення візуальної інформації на дорожні екрани. Принцип роботи табло полягає в безперервній трансляції на екрані швидкості руху автомобілів в одній смузі руху. Цифри підсвічуються різними кольорами в залежності від швидкості, з якою рухається автомобіль. Так, якщо швидкість перевищена, спрацьовує червоне підсвічування, якщо швидкість в нормі — зелена.
Завдяки екрану водії транспортних засобів відразу інформуються про швидкість руху свого авто і чинне обмеження швидкісного режиму, що дозволяє впливати на їх поведінку і, як наслідок, знизити середню швидкість транспортних потоків і підвищити безпеку дорожнього руху.