Команда Ігоря Колихаєва привезла матеріали для ремонту Антонівського ясел-садка № 51

4 года назад 0

Команда Ігоря Колихаєва "Нам тут жити" привезла матеріали для ремонту та оздоблення Антонівського ясел-садка № 51. Заклад запланували відкрити для маленьких відвідувачів сьогодні, 3 серпня, а до цього часу завершити ремонт. 

Як пояснила Анна Чорна, директор садочка, працівники з батьками вихованців і помічниками-майстрами взялись за необхідні роботи через постійні рекомендації служб з пожежної безпеки: пластикові панелі у коридорі не відповідали вимогам ДСНС. Тож, усі дружно розпочали ремонтувати стелю, стіни й перестінки, але дещо не розрахували сили. Будівля, якій торік виповнилось 50 років, почала сипатись. За підтримкою в будматеріалах звернулись до Благодійного фонду.

"Загалом, нам доставили: стартову шпаклівку, штукатурку, акрілову фарбу, плінтуса,
— перераховує Анна Чорна, — так приємно! Ми домовились про зустріч, хотіли показати чого ще нам не вистачає, а Юрій Рожков, член команди "Нам тут жити" вже привіз усе необхідне. Він завжди знає, які ми маємо потреби і поспішає на допомогу. Тож, зараз активно продовжуємо роботи. А те, що є люди, які сприймають наші проблеми як свої власні і завжди підтримають морально та матеріально — відкриває друге дихання! Ми разом працюємо для дітей, для нашої громади!" 





#Нам_тут_жити
#Наші_діти_наше_майбутнє
#Добро_переможе