Кращі спортсмени Херсона отримуватимуть одноразові іменні стипендії

2 месяца назад 0

Попри війну та складну безпекову ситуацію, херсонці продовжують прославляти рідне місто на спортивних змаганнях різних рівнів. І ми маємо їх підтримувати.
Кращі спортсмени Херсона отримуватимуть одноразові іменні стипендії. Начальником Херсонської міської військової адміністрації підписано розпорядження про організацію відповідної роботи.
Про це повідомляє пресслужба ХМВА.

Стипендії розміром 10 тисяч грн встановлюються спортсменам міста – переможцям та призерам офіційних міжнародних і всеукраїнських змагань на конкурсних засадах.
Усі кандидатури на отримання винагороди розглядаються відповідною комісією Херсонської міської ради та після прийняття рішення затверджуються розпорядженням начальника міської військової адміністрації.
До участі у конкурсі допускаються спортсмени, які на момент виплати не досягли 21-річного віку (спортсмени з інвалідіністю – до 25 років), які 2023 року стали призерами офіційних всеукраїнських та міжнародних змагань, зареєстровані на території Херсонської міської громади або навчаються у херсонських закладах освіти, у рік виплати стипендії виступають за Херсон або Херсонську область та фактично проживають в Україні.