Курортній Херсонщині бути — на узморї почули сигнал ХОДА

6 лет назад 0

Між Залізним Портом та Приморським планується масштабне будівництво готельних комплексів європейського рівня.

Нещодавно в Херсонській обласній адміністрації підписали меморандум про співпрацю між Херсонською облдержадміністрацією, Херсонською облрадою та ГО «Приморське 2018» щодо реалізації проекту з розбудови нашого узбережжя й перетворення його на повноцінний курорт. 

читайте: Чорноморське узбережжя розбудують

Керівництво області споівалося, що на місцях почують і правильно зрозуміють сигнал — і недаремно. На Голопристанщині зробили відповідні висновки й уже прийняли перші рішення. Як повідомляє ресурс gopri.in.ua , район уже робить перші кроки та оцінки ситуації.

Як інформують в Департаменті інвестиційної та промислової політики ОДА, проект передбачає створення сучасної курортної території для будівництва готельних комплексів європейського рівня, а також іншої туристичної інфраструктури вздовж узбережжя Чорного моря від с. Приморське до с. Залізний Порт загальною площею приблизно 300 га. Будівництво готельних комплексів передбачено відповідно до чітко визначеної концепції і умовами.

Першочерговими питаннями, які потребують вирішення, є створення умов, а саме берегоукріплення та проектування автомобільної дороги.

Департаментом інвестиційної та промислової політики облдержадміністрації спільно з Голопристанської районної державної адміністрацією, Херсонською обласною радою та ГО «Приморське 2018» буде супроводжуватися реалізація зазначених ініціатив.

джерело