Мешканці передмістя Херсону мешканці допомагають один одному в складні часи

2 года назад 0

Староста Антонівського старостинського округу Сергій Іващенко мало фотографує, не селфиться, не веде стрімів, не пише у фейсбук, як втомився і наскільки йому важко. Нічого не каже про себе, але багато про інших, про тих, хто невтомно допомагав людям в обстріляній Антонівці: вивозив «двохсотих», зупиняв мародерів, доставляв хліб, евакуював людей, домовлявся за продукти харчування й допомагав продуктами харчування, домовлявся за налагодження інженерних мереж й давав у будинки газ, світло, а разом з ними воду і тепло. Зараз у старостаті збирають інформацію стосовно стану пошкоджених від обстрілів будинків, а таких в Антонівці понад дві сотні. Разом з волонтерами організовують гаряче харчування. І знову закликають гуртуватися, не чекати, поки хтось прийде й зробить, а допомагати один одному:
« Запрошуємо всіх наших чоловіків допомагати відбудовувати наше селище! Війна показала, що ми єдині й разом зможемо вистояти! Давайте станемо єдиною командою і вже сьогодні разом почнемо ремонтувати будинки наших сусідів, щоб люди могли повернутися додому ».
Ми дякуємо старості округу, працівникам старостату та квартальним за сміливість, роботу понад силу для допомоги потребуючим, любов до своєї землі, до України.
Сергій Іващенко каже:
« Одна людина не впорається, але коли об’єднуються всі, хто дивиться у майбутнє, виходить класна команда, яка може здолати будь-що! Дякую кожному, хто не залишився осторонь й допоміг, коли нас накрили ворожі снаряди. Ми вдячні магазинам, які допомогли з продуктами харчування, волонтерам, кожному, хто стояв зі мною пліч-о-пліч ».
З огляду на останні події, з метою безпеки, ми не публікуватимемо прізвища людей і назви магазинів, які озвучив пан Сергій. Поки що не називатимемо. Коли скінчиться війна, ми згадаємо усіх і віддамо належну шану. Хоч цього вони й не чекають.

Пресслужба Херсонської міської ради