На голову Каховської райради склали два адмінпротоколи

3 года назад 0

НАЗК уже направила їх до суду.

Національне агентство з питань запобігання корупції склала і направила до суду 2 адміністративних протоколи стосовно голови Каховської районної ради Валерія Брусенського. Про це повідомила пресслужба НАЗК.

“Вони стосуються порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності. Голова Каховської райради обіймав посаду директора, отримував зарплату та входив до складу виконавчого органу товариства”, — йдеться в повідомленні НАЗК.

Нагадаємо, що Валерія Брусенського обрали депутатом Каховської райради від партії “Слуга народу”. 20 листопада 2020 року він став головою райради. До цього призначення він був керівником розташованого в Одрадокам’янці Бериславського району ТОВ “Тес Ко”. 

Як повідомляв “Новий день”, навесні цього року НАЗК виявило корупційне правопорушення в діях тодішнього першого заступника міського голови Каховки Руслана Романенка. НАЗК вимагало усунути це порушення, провести службове розслідування та притягнути посадовця до відповідальності. Однак у Каховській міськраді “слугу народу” вирішили ніяк не карати.

Олег БАТУРІН
Новий день