На Херсонщині діють пункти безкоштовної юридичної консультації

3 года назад 0

До одного з таких пунктів у Новій Каховці навідалася адвокат Інна Поляренко, аби провести безкоштовну юридичну консультацію.
Вже традиційно зустріч з людьми відбувалася у приміщенні Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!». Близько 20 осіб записалися на прийом та отримали фахову допомогу з такими питаннями: оформлення спадщини, неправомірне стягнення банківської заборгованості, пільги для багатодітних, нарахування пенсії та виплати для багатодітних сімей.
«Ми дуже щасливі, що вдалося потрапити на юридичний прийом до пані Інни. Це гарний професіонал, який не лише вислухає та надасть поради, а ще й детально розписала нам порядок дій. Дякуємо Благодійному Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» та Геннадію Лагуті за турботу про населення та систематичну допомогу», — місцеві жителі Нової Каховки.
Безкоштовні юридичні консультації проводяться у рамках програми «Поряд», заснованої Благодійним Фондом Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!»
«Сьогодні отримати кваліфіковану юридичну допомогу ще й безкоштовно майже неможливо. Тож, якщо знаєте, що у вашому населеному пункті діє така послуга, обов`язково користуйтеся і будете обізнані у своїх правах», — наголошує г олова однойменної з Фондом партії Геннадій ЛАГУТА.