На Херсонщині лісоводи започаткували передноворічну акцію

2 года назад 0

Передноворічну акцію для земляків започаткували у Степовому філіалі Науково-дослідного інституту лісового господарства на Херсонщині. Усі бажаючі, котрі хочуть мати вдома святковий атрибут, але не можуть його собі дозволити, запрошують у ліс на місце рубки догляду. Тут соснові гілочки їм не продадуть, а подарують.
Директор філіалу Олександр Глод каже, що такі гілочки є порубочними залишками. Цінності як паливна чи ділова деревина вони не мають, натомість можуть подарувати чийсь родині радість.
— Охочим можемо презентувати хоч тисячу гілочок. Для цього лише треба звернутися до нашого дослідного лісництва, й у супроводі когось із працівників сходити чи з’їздити на ділянку біля міста Олешки, де триває рубка догляду. Там можна набрати стільки гілок, скільки потрібно, аби на Новий рік прикрасити оселю.
Ті, кому вони потрібні, можуть звертатися безпосередньо до лісничого, дослідного лісництва Степового філіалу НДіЛГа Василя Євгеновича Ткаченко за адресою місто Олешки вулиці Софіївська 62/26. Або за контактним телефоном 050 3968695, — каже Олександр ГЛОД. Новий День