На Херсонщині облаштовують громадський простір «Місце змін»

3 года назад 0

У старостаті Присиваської сільської територіальної громади, яка є членом АМУ на Херсонщині, облаштовують громадський простір "Місце змін".
Громадська організація «Затишок-Строганівка» взяла участь у конкурсі проєктів з посилення соціальної згуртованості в громадах приазовського регіону Херсонщини.
В результаті поданий громадською організацією проєкт «Громадський простір "Місце змін" переміг та перебуває в активній фазі реалізації.
Проєктом передбачається створення в селі Іванівці відкритого майданчика для спілкування, генерації нових ідей та їх втілення. У приміщенні, що в адмінбудівлі старостинського округу, зробили сучасний ремонт.
ГО вже отримала частину коштів на реалізацію проєкту, що дало змогу закупити частину меблів та обладнання для діяльності громадського простору, проведення зустрічей, тренінгів та презентацій.
У результаті реалізації проєкту буде створено креативний простір, який місцеві жителі зможуть використовувати в рамках громадської діяльності, організації навчальних заходів, неформального спілкування.