На Херсонщині пенсіонер намагався купити авто у шахраїв: залишився без авто та грошей

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло  702  заяви і повідомлення, серед яких 112 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстрована 1 ДТП з постраждалими, внаслідок якої 3 людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 118 адміністративних протоколів, із них 6 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернувся 42-річний житель Корабельного району. Чоловік розповів, що йому зателефонував невідомий та представився працівником банку. В ході розмови невідрмий дізнався реквізити банківської картки, після чого з неї зникли 5000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Скадовського відділення поліції  звернувся 19-річний місцевий мешканець. Хлопець розповів, що невідомий викрав у нього мобільний телефон «Lenovo» . За даним фактом проводиться перевірка.

В Каховський відділ поліції  зателефонував 66-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що перерахував 30000 гривень авансу за авто через Інтернет, але продавець перестав відповідати на дзвінки і гроші не повернув. За даним фактом проводиться перевірка

Відділ комунікації поліції Херсонської області