На Херсонщині продовжується боротьба з стихійною торгівлею

3 года назад 0

Сьогодні на виконання розпорядження Каховського міського голови N 125-р від 15.06.2021 року робочою групою по боротьбі з несанкціонованою (стихійною) торгівлею проведено рейд в місті Каховка. Про це йдеться на facebook — сторінці Каховська міська територіальна громада.
Під час рейду виявлено 9 порушень з вказаного питання. З порушниками вперше проведено профілактично-роз'яснювальні бесіди про недопустимість торгівлі продуктами харчування та побутовими речами у невстановлених місцях.
Складено 1 протокол про адміністративне правопорушення за статтею 152 КпАП України за порушення пункту 19 розділу ХІІ Правил благоустрою території в місті Каховка за паркування транспорту на зеленій зоні.
Нагадуємо , що торгівлю дозволено на територіях ринків та в спеціалізованих магазинах.
За торгівлю з рук на вулицях, площах, у дворах, під'їздах, скверах та інших невстановлених місцях передбачено відповідальність за статтею 160 КпАП України у вигляді штрафу в розмірі від 17 до 119 гривень з конфіскацією предметів торгівлі або без такої — за першою частиною статті, та від 102 до 255 гривень з конфіскацією предметів торгівлі — за другою частиною статті.