На Херсонщині проводять антитерористичні навчання в умовах максимально наближених до реальних

3 года назад 0

У Південному прикордонні країни на території Херсонської області упродовж 11-12 жовтня координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Херсонській області проводить спеціальні антитерористичні тренування.
У ході навчань планується перевірити ступінь захисту стратегічно важливих об’єктів і місць масового перебування людей у разі виникнення терористичних загроз. Навчання відбуватимуться в умовах максимально наближених до реальних.
Під час проведення тренувань у Генічеському районі можливі тимчасове обмеження чи заборона пересування людей і транспортних засобів, а також здійснюватиметься перевірка документів, що посвідчують особу, огляд автомобілів тощо.
У зв'язку з цим, СБУ просить громадян мати при собі документи, що посвідчують особу!
СБУ просить громадян зберігати спокій та із розумінням поставитися до певних незручностей і дотримуватися правил особистої безпеки.Принагідно СБУ закликає бути пильними.
Нагадуємо про спеціальну гарячу лінію СБУ в Херсонській області (097) 131 24 71 . За цим номером ви можете повідомити інформацію про:
-​наміри здійснення терористичної, диверсійної діяльності або інших протиправних дій;-​необґрунтоване переміщення груп людей у прикордонні;-​підозрілих осіб, які виявляють підвищений інтерес до військових об’єктів, будівель органів державної влади, об’єктів критичної інфраструктури та місць масового перебування людей;-​підозрілі транспортні засоби чи безпілотні літальні апарати поблизу стратегічних об’єктів;-​підозрілі предмети чи засоби ураження.
Інформація, отримана через телефон довіри СБУ, є конфіденційною і буде ретельно перевірена.
Дякуємо кожному громадянину за пильність і відповідальне ставлення до безпеки: власної і держави!
Управління СБ України в Херсонській області
Тренування відбуватимуться у суворій відповідності до вимог чинного законодавства України та з безумовним дотриманням прав і свобод людини.