На Херсонщині відкрили новий парк

3 года назад 0

Сьогодні, 2 жовтня у селищі Мар’янівка Каховського району Херсонщини відкрили нове сучасне і красиве місце для відпочинку мам із дітками, молоді та людей старшого віку.

Новий парк, що має символічну назву «Мар’янівський» – подарунок до Дня села від ТОВ «Агробізнес», місцевого агропідприємства, що спеціалізується на рослинництві.

Привітав громаду зі святом кандидат у народні депутати Сергій Козир , який зокрема зазначив: — Дуже приємно, що на Херсонщині живуть люди, які вкладають у розвиток свого рідного села не лише кошти, а й душу. Я твердо переконаний, відкриття цього парку — приклад того, як має працювати бізнес в умовах сьогодення: розвиватися не лише свою справу, а й територію, на якій працює.
Нова локація для дозвілля і відпочинку дуже сподобалася жителям селища. І я дуже хочу, аби подібних парків було більше у кожній громаді області. Півтори тисячі нових парків в Україні — таку мету влітку оголосив і Президент Володимир Зеленський. Тож завдання незмінне — зробити в кожній громаді новий сучасний парк, де дійсно можуть відпочивати люди.
Дякую Данилу Репілевському за запрошення долучитися до заходу та небайдужість до рідного села. Зі святом, шановні мар’янівці! Розвитку вашій чудовій громаді та процвітання!, — привітав Сергій КОЗИР.