На Херсонщині водій «BMW» збив чоловіка та зник з місця пригоди

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 483 заяви і повідомлення, серед яких 117 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстрована 1 дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, внаслідок якої 1 людина отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 117 адміністративних протоколів, із них 10 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Олешківське відділення поліції вранці звернувся 55-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що 10 хвилин тому 25-річний житель районного центру заволодів мопедом заявника «Верховина». За даним фактом проводиться перевірка.

До чергової частини Новокаховського відділу поліції о 18:10 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими. На місці ДТП поліцейські встановили, що близько 18:00 по вул. Горького на нерегульованому пішохідному переході водій автомобіля «БМВ» здійснив наїзд на 37-річного пішохода. Водій на транспортному засобі з місця пригоди зник, пішохід з тілесними ушкодженнями госпіталізований в центральну районну лікарню. Прохання свідків ДТП та громадян, які можуть надати інформацію про особу водія та його місцезнаходження повідомити в поліцію за номером «102». Анонімність гарантується.

В Новотроїцьке відділення поліції  звернувся 29-річний житель одного з населених пунктів району. Чоловік розповів, що в період з 30 січня по 14 лютого .невідомий злодій з території домоволодіння заявника скоїв крадіжку титанових дисків та інших запчастин до автомобіля. Проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області