Начальник поліції Херсонщини привітав футболістів поліцейської команди

3 года назад 0

Сьогодні, 20 жовтня начальник поліції Херсонщини Олександр Прокудін нагородив футболістів поліцейської команди «Динамо ГУНП» за перемогу у літній першості міста Херсона з футболу.
Від федерації футболу Кубок передали начальнику поліції Херсонщини для нагородження переможців. Гравцям вручили Кубок літньої першості та медалі.
Також за значний особистий внесок у розвиток та популяризацію футболу Херсонщини, плідну співпрацю та активну діяльність із пропаганди активного способу життя, начальник поліції Херсонщини Олександр Прокудін отримав грамоту від федерації футболу Херсона.
В особистих номінаціях усі нагороди також здобули представники поліцейської футбольної команди. Кращим голкіпером визнаний Сергій Семенов. Нагороду в номінації «кращий бомбардир» отримав Володимир Мальчиков.
Нагадаємо, що команда «Динамо ГУНП» створена в 2004 році й усі роки була в призерах. Двічі ставала срібним призером чемпіонату МВС України з футболу. 6 гравців команди були запрошені до збірної МВС для участі у чемпіонаті Європи серед поліцейських у 2008 році, де вибороли 3 місце.

Відділ комунікації поліції Херсонської області