Населення лівобережжя Херсонщини скаржиться росіянам на високі ціни

4 месяца назад 0

Розрекламований окупантами “комунізм” на лівобережжі Херсонської області швидко закінчився. Після двох років спроб стримати ціни на товари першої потреби, вони прогнозовано “поповзли” вгору, викликаючи скарги та нарікання серед місцевого населення. Найбільше жителів окупованих територій Херсонщини нервують ціни на харчові продукти та медикаменти. Ситуація стала настільки критичною, що самі росіяни змушені це визнати.

Про це повідомляють кореспонденти  з посиланням на російські джерела.

“Провели опитування про соціальні програми у Херсонській області, яким слід приділити особливу увагу. В опитуванні взяло участь понад три тисячі жителів регіону. Близько 50% респондентів вважають за потрібне обмежити ціни на продукти першої потреби”, – заявляють російські ЗМІ.

Росіяни повідомляють, що проблем із ціноутворенням у регіоні залишається багато. За їхніми словами, в усьому винен дефіцит власного виробництва. Це створює низку перепон, які безпосередньо впливають на ціноутворення у регіоні.

Наприклад, висока частка доставки м’ясних та молочних продуктів з регіонів Росії, а також сезонні “стрибки” цін на овочі.

Цікаво, що росіяни зазначають про те, що ситуація з продуктами, зокрема овочами, ​в регіоні може ще більше погіршитись, адже окупанти прогнозують зниження врожайності сільськогосподарських культур цьогоріч на 50%.​