Очолювала заклад 21 рік: померла директорка Херсонського вищого профучилища

2 месяца назад 0

Пішла з життя директорка Херсонського вищого професійного комерційного училища Євгенія Олімська. Про трагічну новину 20 липня повідомили на сторінці навчального закладу у соцмережі.

« З глибоким сумом сповіщаємо, що передчасно перестало битися серце талановитого керівника, мудрого наставника — директорки ДНЗ  «Херсонське вище професійне комерційне училище» Олімської Євгенії Павлівни, яка  21 рік очолювала заклад.

Це величезне горе для всієї нашої училищної родини, професійно-технічної освіти області.

Євгенія Павлівна була справжнім лідером та прикладом для всіх  колег, співробітників та учнів. Її неймовірна відданість училищу та його спільноті надихала нас щодня. Вона не тільки керувала, а й робила все можливе, щоб училище розвивалося та ставало кращим для всіх.

Євгенія Павлівна була символом сильної, цілеспрямованої, впевненої жінки, невичерпним джерелом енергії та оптимізму. Вона завжди ставилася толерантно до своїх підлеглих, могла уважно вислухати, дати мудру пораду, підтримати кожного, хто потребував цього.

У цей важкий час приносимо щирі співчуття сім’ї, рідним,  розділяємо  біль  та схиляємо голову в глибокій скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої  людини, а слова підтримки допоможуть перенести родинне горе…», — йдеться в дописі.