Окупанти в Генічеську передали службові автомобілі місцевим гауляйтерам з району

3 месяца назад 0

Окупанти в Генічеську передали службові автомобілі місцевим колаборантам з сел району.
Про це редакції  стало відомо з окупаційних джерел інформації.

В окупованому Генічеську відбулася чергова подія, організована російськими загарбниками. Місцева окупаційна влада вручила ключі від службових автомобілів керівникам «територіальних управлінь Генічеського муніципального округу».

Нові транспортні засоби «Лада», як зазначили окупанти, мають допомогти керівникам сільських поселень швидше доставляти гуманітарну допомогу місцевим жителям, оперативніше добиратися до робочих нарад та підвищити «ефективність» їх діяльності.

«Службовий транспорт призначений виключно для виконання службових обов'язків, а не для особистого користування»,  — підкреслив головний гауляйтер Сальдо, який особисто вручав ключі нижчим за рангом посіпакам.
Попри намагання окупантів створити видимість турботи про місцеве населення, такі дії слугують більше пропагандистським цілям та мають на меті посилити контроль над регіоном. 

Зазначимо, що такі акції є частиною стратегії окупантів з інтеграції українських територій до російської системи управління та водночас намаганням забезпечити свою присутність у регіоні через контроль над місцевими адміністраціями.