Олена Урсуленко закликала херсонців зустрічати прийдешні свята вдома

4 года назад 0

Секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко звернулася у соцмережі до городян:

"Суботній день напередодні світлого свята — Великодня! Ранок, наповнений пташиним співом, свіжістю і цвітінням. Сонячні промінці скрізь хмари спрямовують нам світло і надію.  Так, ще багато приготувань, багато домашніх справ, щоб підготуватися гідно до Свята. І знаю, що багато хто замислюється  (я також), як бути  з освяченням Великодньої корзини?

На мій погляд, все залежить від того, як Ви ставитеся до Бога, до себе і до  рідних і близьких людей.

Я  вірю, що Бог — Творець всього живого і неживого, не стане любити менше мене чи Вас від того, що Ви, приготувавши свої страви і себе до Великодня, проведете свої молитви,  присвячені Йому, Цьому Дню і своєму майбутньому,  —  У СВОЄМУ ДОМІ.      

Так, ми маємо традицію Цей День розпочинати в Храмі, але цього  року є вагомі причини,  через  які потрібно залишитися вдома і наповнити щирими молитвами свою  оселю — свій храм. Зараз багато інформації стосовно того, як Це правильно зробити в рідній хаті  та в колі своєї родини. Залишайтеся вдома! Цінуйте життя!  

Богу-Творцю не потрібні жертви у вигляді Вашого життя. Він справді бажає нам щастя.                                                                                    
Пам'ятаймо, багато чого у нашому житті залежить саме від нас, від наших вчинків, думок, слів.

Я з великою повагою ставлюся до наших традицій, я люблю велич, затишок і особливу ауру храмів й монастирів, але цього року #язалишаюсязБогомуСвоємуДомііСвоєюРодиною" Полина Светлова