Особлива романтика на Херсонщині — подія, яка допомогла прийомним родинам згадати про почуття (ФОТО)

6 лет назад 0

 Трішки детальніше про подію, яка вже згадувалася на сторінках "Любимого Херсона" ( На крилах кохання та романтики — саме так провели вікенд херсонці, які не бояться робити добро (ФОТО)

Вірно, це ми про триденний романтичний вікенд для прийомних родин (10-12 жовтня), який відбувся завдяки Центру розвитку сім'ї та батьківства "Мій Дім", "Спілці жінок Херсонщини" та  Благодійному фонду Євгена Рищука. 

Ось що про цю подію пишуть на офіційній сторінці Фейсбук Центру розвитку сім'ї та батьківства "Мій Дім": 

По-перше,  щиро дякуємо від імені всіх учасників   громадській організації —  Спілці жінок Херсонщини та особисто  — Nikolaeva Iryna. Дякуємо, що знайшли для нас додатковий фінансовий супровід!

Команда Ірини на славу попрацювала. Дякуємо волонтерами спілки за прекрасний  мейкап. Ваша робота додала жінками ще більшої впевненості під час фотосесій та допомогла відчути себе попелюшками.

Незабутні  спогади для закоханих також залишили прекрасна територія відпочинку в  Конный клуб Grand Prix.

Команда фонду щиро вдячна  за гостинний прийом, безкоштовне проживання та перебування на мальовничій території європейського зразку.

Ви – надійні партнери! Цінуємо ваш вклад!

Виктория Рищук, дякуємо за гостинність та допомогу. Вся велика привітна команда персоналу «Grand Prix» дуже допомогла у втіленні всіх наших задумів та організаційних питаннях.

Їзда верхи на конях залишила, ну, просто незабутні враження.

Дякуємо ресторану «Аллюр»,  всім офіціантам, адміністраторам, шеф-кухарам.

Протягом трьох днів нас  балували  смачними сніданками, обідами та вечерями. Відчувалися повага та уважне ставлення до наших прохань! Ви – кращі! Багата та розкішна атмосфера ресторану Аллюр занурила всіх у казку!

Комфортні  і гарно облаштовані номери підтримували ту романтичну атмосферу, яку ми намагались створити! Ще раз, дякуємо!

Група тренерів- консультантів компанії  I'M Family, ваш професіоналізм, компетентність, харизма, щирість та відвертість вразили не тільки учасників відпочинку, але і команду Центру розвитку сім'ї та батьківства "Мій Дім".

Ви стали «душею» цього відпочинку. Так, що кожна частина програми була живою  та чуттєвою. Ваші слова, поради та настанови частенько супроводжувались емоційними сплесками. Фотограф тільки і встигав ловити об’єктивом то сльози на очах, то щирий сміх на вустах.

 Дякуємо за час, який ви виділяли на додаткове сімейне консультування.
 Ви кидали виклики, змушували піднімати важливі, інколи болючі теми. Чоловіки та дружини заговорили про те, що роками замовчувалось у їхньому шлюбі. Напевно, тільки вам було під силу зробити таке.

Романтична вечеря, на якій команда I'M Family змусили звучати всі струни душі, просто сколихнула вирій романтики між чоловіками та дружинам, яка за останні десятиліття частково впала в сплячку.

Спостерігаючи зі сторони,  ми  бачили закохані погляди, якими чоловіки дивились на своїх неперевершених дам.

Слова «парнєй» до своїх «дєвочєк» (так ви їх називали), які ми чули від час оновлення шлюбних обіцянок довели, що зроблена вами  робота —  посіяне насіння,  вже почало проростати у відносинах пар.

Віримо, що це був не останній наш спільний проект та сподіваємось на подальшу співпрацю. Дякуємо за те, що працювали  на волонтерських основах. Це справжній подарунок.

Хай Благословить Господь всіх вас за безцінний вклад та безкорисний труд в організації романтичного вікенду для подружніх пар, які колись відкрили двері сердець та своїх домівок для дітей-сиріт.

Віримо, що це був не останній наш спільний проект та сподіваємось на подальшу співпрацю.
Дякуємо за те, що працювали на волонтерських основах.

Команда Центру розвитку сім'ї та батьківства "Мій Дім" —  Inna Mihaylova, Tanya Pererva, Оксана Маринчак, Svetlana Pankratova та Nataly Kupriyanova —  продуманням до дрібничок самої організації вікеду, об`єднанням зусиль всіх партнерів, комунікацією та пошуком ресурсів, закупівлею та підготовкою всіх необхідних роздатково-наглядових матеріалів,  романтичних дрібничок  та всіляких "штучок", займались ВИ, наші невтомні бджілки-трудівниці! ????
Дякуємо за витримку та терпіння!

Дякуємо Anatoliy Sklyar Sklyar Studio за відео та фотозйомку — ви вмієте зловити моменти, що з часом стануть історією, яку захочеться згадувати знову і знову.

 Була ще один фотограф, яка і зробила портретні фотографії — її запросила Ірина Ніколаєва. 

 Якщо комусь забули подякувати, вибачаємось.
 Ви підкажіть, а ми виправимось!
 

Слава Господу за чуйність та відкритість людей до участі у соціальних проектах.

 Варто осмислити свій підхід до змін в країні.
 Зміни – це персональна відповідальність кожного громадянина.
 Досить очікувати, дорікати та звинувачувати, нумо до справи!
 Починаймо діяти на тому місці,де ми є сьогодні,  роблячи на якісному рівні те, що від нас залежить та що нам доручено!

 Нагадаємо, якою була програма відпочинку:

 — Тренінги на тему сімейних відносин від команди Компанії «I’m family»
 — Активний відпочинок (ігри/квести, катання на конях) від « Grand Prix».
 — Романтичне побачення в ресторані « Аллюр», де коханні написали один одному листи;
 — Оновлення подружніх обітниць;
 — Романтична фотосесія;
 — та багато інших сюрпризів.

 

Як бачите, це свято охопило дуже багато людей, стало масштабною подією і подарувало учасникам незабутні емоції і приємні спогади.

Хай романтика не закінчується,  а такий вікенд не буде останнім!