Пішов з життя колишній заступник мера Нової Каховки Олексій Вінник

2 недели назад 0

Сумна звістка долинула до жителів Нової Каховки на Херсонщині. Пішов із життя відомий у місті діяч місцевого самоврядування 70-річний Олексій Вінник.

Про це у фейсбуці повідомила його дочка Марина Фупман, пише .

"Мій любий тато, Вінник Олексій Іванович, назавжди відійшов у вічність, — написала вона.  — Мій мудрий наставник і натхненний вчитель, мій справедливий критик і мій щирий прихильник, мій кмітливий гуморист і майстер своєї справи. Моя тобі безмежна вдячність і пошана. Вічна пам'ять тобі, мій любий…”

Також про смерть Олексія Вінника повідомив у Фейсбук чинний мер Нової Каховки Олександр Коваленко.

"Пам'яті колеги
   Вчора, 30 серпня 2024 року на 71 році пішов з життя Вінник Олексій Іванович.
   Померла людина, яка все своє життя пов'язала з Новою Каховкою, в тому числі і протягом 6 років працюючи на посаді першого заступника міського голови.
  Олексій Іванович був неймовірно принциповою людиною, що приносило йому завжди повагу у всіх колективах, де він працював. Поняття честі і моралі були визначальними для нього як на роботі, так і в повсякденному житті. Олексій Іванович був взірцем батька, чоловіка, сім'янина.
  З глибокою вдячністю згадую роки тісної, дружньої і професіональної співпраці з Вінником Олексієм Івановичем на користь Нової Каховки, на її розвиток.
  Всі, хто знали Олексія Івановича, запам'ятають його, як справедливу, розумну і виховану особистість.
  Висловлюю глибоке співчуття, в зв'язку з втратою рідної людини, дружині Любові Олександрівні, доньці Марині і синові Сергію.
  Нехай Господь упокоїть душу померлого.
  Світла пам'ять шановному Віннику Олексію Івановичу"
, — написав Коваленко.

Олексій Іванович багато років працював у виконкомі Новокаховської міської ради, був заступникрм міського голови, обирався депутатом. Колеги характеризують його як принципову, чесну і відкриту людину, професіонала своєї справи.

Після звільнення з посади заступника мера Нової Каховки деякий час працював керівником Каховськох райадміністрації.

2020 року на місцевих виборах балотувався в депутати за списком Партії зелених України.

Світла пам'ять добрій і щирій людині.