Почесні гості з Міністерства освіти побували вчора у стінах херсонської морської академії (ФОТО)

5 лет назад 0

У Херсонській державній морській академії 2 листопада 2018 року відбулася зустріч курсантського, студентського й учнівського активу академії та її структурних підрозділів із заступником Міністра освіти і науки України Гребою Романом Володимировичем.

На зборах були присутні  голова Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Стеценко Вадим Григорович, директор Департаменту освіти, науки та молоді Херсонської облдержадміністрації Криницький Євген Анатолійович, начальник управління з питань фізичної культури та спорту ХОДА Кан Юрій Борисович.

 

Перед початком засідання  почесні гості ознайомилися з навчально-тренажерною базою закладу. Сучасне обладнання, професійна майстерність інструкторів і викладачів, естетичне оформлення аудиторій справили приємне враження на заступника Міністра освіти і науки.

На засіданні  в.о. голови студентської ради академії та її структурних підрозділів Максимець Анастасія Володимирівна розповіла про систему роботи органів студентського самоврядування ХДМА та напрямки їх взаємодії з командуванням.

Із особливостями підготовки іноземних громадян в академії ознайомила присутніх начальник відділу по роботі з іноземними громадянами та особами без громадянства ХДМА Галаган Олена Ярославівна

 

Учасники зустрічі отримали можливість поставити Гребі Р.В. запитання та отримати від нього інформацію щодо стратегії розвитку освіти в Україні.

Наприкінці зборів  в.о. голови Профбюро  Перегудов Олександр Олександрович від імені курсантів, студентів і учнів подякував заступнику Міністра   за надану можливість обговорити проблеми студентів і закладів освіти, в яких вони навчаються.

 

Херсонська державна морська академія