Прикордонники Херсонського загону відзначили професійне свято

3 года назад 0

Сьогодні, 30 квітня 2021 року, військовослужбовці Херсонського прикордонного загону, керівництво області та міста, ветерани та жителі міста зібралися разом біля пам’ятника «Воїнам-прикордонникам усіх поколінь», щоб відзначити професійне свято – День прикордонника.

Начальник Херсонського прикордонного загону полковник Костянтин Барбашов привітав прикордонників і побажав усім добробуту, щастя, злагоди та мирного неба після чого нагородив військовослужбовців нагрудним знаком «За мужність в охороні державного кордону», «Ветеран служби», «15 років сумлінної служби», та «10 років сумлінної служби».

Начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області та секретар Херсонської міської ради вручили подяки та грамоти військовослужбовцям Херсонського прикордонного загону, які зробили вагомий внесок в реалізацію завдань з охорони державного кордону України та взірцево виконують військовий обов’язок.

Голова відділу військового духовенства Херсонського Гарнізону військовий капелан протоієрей Ігор та військовий капелан отець Серофим привітали прикордонників та побажали всім присутнім Божого благословення та звершили панахиду за загиблими воїнами-прикордонниками.

Після офіційної частини учасники заходу віддали шану та урочисто поклали квіти до пам’ятника «Прикордонникам всіх поколінь».
Усі учасники заходу мали можливість ознайомитися з виставкою автомобільної та спеціальної техніки, зброї, засобів екіпіровки, а також подивитися показовий виступ кінологів зі службовими собаками.

Пресслужба Херсонського прикордонного загону