Привітання Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України з нагоди Дня танкістів

3 года назад 0

— Шановні бойові побратими — воїни-танкісти та ветерани танкових військ! Вітаю вас із професійним святом – Днем танкістів!
Важко переоцінити роль українських танкових підрозділів у ході проведення Антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил. У 2014-2015 роках, виконуючі надважкі бойові завдання, Ви робили неможливе — можливим. Своєю мужністю, героїзмом та професіоналізмом Ви й зараз щодня вписуєте нові сторінки в історію сучасних Збройних Сил України, а Ваші подвиги стають прикладом для молодого покоління захисників.
Ви є ударним кулаком українського війська, від Вас залежить успіх бойових дій як в обороні, так і в наступі. Володіючи великим вогневим потенціалом і силою, високою маневреністю і надійним броньовим захистом, Ви є важливою складовою сучасних Збройних Сил України.
Ми вдячні Вам за сумлінне виконання свого конституційного обов’язку, вірність військовій присязі, професіоналізм, бойову майстерність та подвиги під час визволення української землі від російських найманців. У цей день ми скорботно схиляємо голови перед пам’яттю героїв-танкістів, які віддали своє життя за мирне майбутнє України. Вічна їм слава!

Від себе особисто та Командування об’єднаних сил Збройних Сил України вітаю Вас із святом. Бажаю, щоб мужність і відвага завжди супроводжували Вас, а вдача йшла плече до плеча.
Нехай стійкість духу та любов до Батьківщини залишаються Вашими вірними супутниками. Міцного здоров’я Вам та Вашим родинам, надійних бойових побратимів, успіхів у військовій службі задля зміцнення України та нашої спільної Перемоги!
Слава Україні! Разом переможемо! Служба звʹязків з громадськістю Командування об'єднаних сил ЗС України