Профілактика в Херсонському районі: поліцейські склали 88 адмін матеріалів

3 года назад 0

Минулого тижня за дорученням керівництва обласного главку поліції було проведене комплексне оперативно-профілактичне відпрацювання на території Херсонського району, а саме населених пунктів Олешківської територіальної громади.
Особлива увага поліцейських приділялась забезпеченню безпеки громадян, насамперед дітей, у місцях масового відпочинку та перебування громадян, попередженню та припиненню правопорушень, виявленню осіб, які розшукуються за скоєння кримінальних правопорушень, а також стабілізації оперативної обстановки.
У профілактичних заходах були задіяні працівники поліції, представники органів місцевого самоврядування, а також члени громадських формувань. В середньому за добу залучалось 12 поліцейських, які входили до складу 2 автопатрулів і 3 піших нарядів.
Під час проведення заходів правоохоронці здійснили перевірку 65 місць масового відпочинку, серед яких нічні клуби, бари, лісопаркові зони, готелі, санаторії, інші місця для відпочинку.
Крім того, працівники поліції перевірили власників зброї, громадян, які перебувають на спецобліку поліції: раніше судимих, осіб, які перебувають під формальним наглядом та сімейних насильників. Також увага правоохоронців була приділена протидії торгівлі у невстановлених місцях і контролю за дотриманням правил карантину.
За час відпрацювання поліцейські склали 88 адміністративних матеріалів, з яких:
27 – за порушення правил щодо карантину людей;20 – за порушення правил адміністративного нагляду;17 – за торгівлю з рук у невстановлених місцях;6 – за домашнє насильство;6 – за керування транспортним засобом без відповідних документів;2 – за керування в нетверезому стані.
Також правоохоронці виявили та вилучили близько 25 грам речовини рослинного походження, схожої на канабіс.
Одному громадянину повідомлено про підозру у вчиненні злочину.
Відділ комунікації поліції Херсонської області