Реєстрація та верифікація в Паріматч: докладна інструкція

3 года назад 0

Тривалий час букмекерська контора Паріматч займає лідируючі позиції на українському ринку онлайн-ставок. Багато в чому це обумовлено тим, що цей майданчик пропонує найширший розпис спортивних подій, високі коефіцієнти, великий вибір способів поповнення ігрового рахунку і виведення виграних коштів. З огляду на ці факти варто трохи краще розібратися в тому, як відбуватиметься реєстрація аккаунту на сайті Парі-матч і на які нюанси слід звернути увагу в ході створення ігрового профілю.

Реєстрація профілю на сайті БК Паріматч

Для успішного проходження процедури реєстрації українською в Парі матч потрібно буде слідувати наступної інструкції:

  • перейдіть на офіційну українську версію веб-сайту букмекерської контори https://pm.ua/;
  • знайдіть на головній сторінці сайту в правому верхньому куті кнопку «Реєстрація» і натисніть на неї для переходу на сторінку з електронною реєстраційною формою;
  • введіть актуальний номер телефону;
  • вкажіть пароль про створюваної облікового запису;
  • натисніть на кнопку «Зареєструватися» і впишіть одноразовий код, отриманий у вигляді СМС-повідомлення для прив'язки до аккаунту номера мобільного телефону.

Також потрібно заповнити персональні дані гравця. Для цього слід:

  • перейти в настройки ігрового профілю;
  • відкрити вкладку «Персональні дані»;
  • вписати адресу електронної пошти, прізвище, ім'я, дату народження, місто проживання, секретне питання і відповідь на нього (для відновлення доступу до аккаунту);
  • на завершальному етапі залишиться натиснути кнопку «Зберегти».

Після здійснення описаних вище дій ігровий аккаунт буде створений. Правда, для початку здійснення ставок, поповнення ігрового рахунку і виведення виграшів, буде потрібно додатково пройти процедуру верифікації.

Верифікація аккаунта на сайті Парі-матч

Процедура верифікації є обов'язковою для всіх користувачів, що бажають отримати доступ до всіх функцій і можливостей офіційного сайту БК. Для верифікації ігрового профілю потрібно:

  • здійснити вхід в Паріматч;
  • перейти в налаштування облікового запису;
  • вибрати вкладку «Персональні дані»;
  • вибрати «Підтвердження облікового запису»;
  • вибрати пункт «Завантажити документи»;
  • завантажити скан-копії паспорта громадянина України або ж закордонного паспорта, посвідчення водія;
  • після цього залишиться дочекатися закінчення перевірки документів службою безпеки букмекера.

Про те, які є способи входу в особистий кабінет Паріматч і з якими проблемами може зіткнутися гравець, докладно написано тут.

Також в якості альтернативного способу верифікації профілю можна скористатися автоматичним підтвердженням профілю за допомогою Приватбанку, Монобанку або ж BankID. Для цього потрібно перейти в розділ «Верифікація» і вибрати відповідний спосіб підтвердження профілю. Після чого залишиться слідувати інструкціям для автоматичної передачі паспортних даних букмекерській конторі.

Питання та відповіді

Якщо я не є громадянином України, чи можна мені зареєструватися в БК Паріматч?

Так, можна, ніяких обмежень при реєстрації нового користувача за громадянством немає.

Чи можна не проходити ідентифікацію?

Ні, якщо гравець відмовиться надавати свої персональні дані, то його рахунок буде заморожений.

Як зареєструватися в Паріматч?

У реєстраційній формі необхідно ввести дату народження, номер мобільного телефону та адресу електронної пошти. Також для реєстрації необхідно придумати пароль з 8 або більше символів, який буде складатися з великих і маленьких літер, а також цифр.

Як відновити Парі матч?

Для відновлення паролю потрібно натиснути на кнопку «Увійти» в правому верхньому кутку екрану сайту «Парі-Матч». Після цього в меню авторизації необхідно натиснути на рядок «Забули пароль?», яка розміщена під кнопкою «Реєстрація». У наступному вікні необхідно ввести номер ігрового рахунку, електронну пошту і натиснути кнопку «Відновити».

Чи можна поміняти пароль на Парі матч?

Якщо пароль не забутий, то можна зайти в свій ігровий аккаунт і змінити пароль на інший. Для цього — натисніть на кнопку «Налаштування рахунку» у верхній частині сторінки, перейдіть у вкладку «Безпека» та змініть старий пароль на новий.

Якщо я вибрав рахунок в іншій валюті, то чи отримаю я вітальний бонус?

Так, бонус нараховується в обраній валюті. Але при цьому змінюються максимальний розмір бонусної суми і мінімальний депозит.

Чи можна зареєструватися в Парі Матч через мобільний додаток?

Так, реєстрація не відрізняється від повної версії сайту.