Росіяни передумали розбудовувати на Херсонщині “цілорічний туризм”

1 месяц назад 0

Концепція розвитку “цілорічного туризму” на лівобережжі Херсонщини, яку нещодавно запропонував так званий “губернатор” Володимир Сальдо, настільки нереалістична, що її  висміюють самі ж росіяни. Буквально за кілька тижнів після пафосних заяв колаборанта щодо створення в регіоні передумов, які б дозволили приймати відпочивальників узимку, російські “експерти” спростували ці обіцянки, зазначивши, що в холодні пору року ніякий туризм на окупованих територіях області не можливий.

Про це повідомляють кореспонденти  з посиланням на російські джерела.

“Нам із кліматом не пощастило. Ми маємо зими досить суворі. Є ще два фактори, які дуже ускладнюють реалізацію цього плану. Перший чинник – це логістика. Прямого залізничного сполучення немає. Про авіацію я взагалі мовчу. Друга проблема – це інфраструктура. Російські туристи більш вимогливі до умов відпочинку і воліють готелі класу “все включено”, подібні до турецьких”,
– розповів в ефірі місцевого прокремлівського видання Іван Лізан, російський аналітик.

Цей коментар став реакцією на попередні заяви Сальдо,  для реалізації концепції цілорічного відпочинку в регіоні залучити активні водні види спорту, такі як віндсерфінг, кайтсерфінг та сапбординг. Крім того, “губернатор” анонсував будівництво санаторно-оздоровчих комплексів на узбережжях Чорного та Азовського морів, що, звісно, було не більше, ніж просто популізмом.