Сьогодні підбили підсумки ІІ Міжнародного музичного онлайн-конкурсу «Музика Перемоги

2 месяца назад 0

Другий рік поспіль конкурс проходить за підтримки управління культури Херсонської міської ради, музичної школи №1, БО "Душа світу".
Про це повідомив Роман Мрочко у Facebook.
Цього разу підтримку творчому змаганню надала також Академія мистецтв ім. Павла Чубинського (м. Київ), а головою журі знову люб'язно погодилася стати відома грузинська співачка, громадська діячка і волонтерка Ніно Катамадзе.
Серед членів журі також ректор Академії мистецтв імені Павла Чубинського – Василь Романчишин. Фахівці, а це викладачі коледжів культури і мистецтв, мистецьких шкіл Херсона та Сєвєродонецька, які домовились про такий формат співпраці, оцінювали конкурсні виступи дітей, котрі надіслали свої заявки з різних куточків України та Європи. 
Журі відзначило високий виконавський рівень херсонських учнів, які вимушені навчатися дистанційно.Від мого імені юних херсонців привітала та вручила відзнаки і пам'ятні подарунки начальниця управління культури Світлана Думинська. 
Гран-прі:- Марія Богдан (музична школа 4 ХМР/фортепіано)- Ганна Твєрдохлєб (музична школа 4 ХМР/фортепіано)
І місце:- Артем Сердюк (музична школа № 1/гітара)- Анастасія Меланіна (музична школа № 1/фортепіано)
ІІІ місце- Арсеній Жерновий (музична школа № 1/гітара)- Тетяна Гульченко (музична школа № 1/гітара)
Член журі конкурсу і директор музичної школи № 1 Херсонської міської ради Євген Губань привітав конкурсантів-гітаристів та передав кожному з переможців збірник творів на гітарі патріотичного змісту.А Ніно Катамадзе запропонувала конкурсанту Денису Ніколаєву, учню музичної школи № 3 ХМР, спільний виступ в Одеському оперному театрі.
Володарка гран-прі Марія Богдан заспіває на благодійному концерті до Дня Державного Прапора України "Неповторна Мить" у Києві, який організовує Фонд "Душа світу" разом з Академією мистецтв ім. Павла Чубинського та Сєвєродонецьким коледжем мистецтва і культури  ім. Сергія Прокоф'єва.